Welke Medicijnen Veroorzaken Erectie Stoornissen

Zeer veel stoere mannen kunnen last hebben of (soms) moeite krijgen met het vast houden van een erectie. De problematiek is vaak tijdelijk en het gaat ook vanzelf weer over. Het kan ook het probleem zijn dat deze te lang aan houden. Dat is er sprake van mogelijke erectie stoornissen en dit leidt tot problemen in de relatie.

De specifieke oorzaken voor stoornissen

De oorzaken van erectie problemen komen vanuit externe factoren, dit kan onder andere zijn (zeer) actief roken, (ernstige mate van) overgewicht, sprake van suikerziekte en andere factoren zoals een afwijkende bloeddruk en mogelijke aderverkalking. Daarnaast is het bekendste probleem voor erectie stoornissen het (overmatig) misbruik van drank en of alcohol.

Een overzicht van stoornissen

De opsomming van bovengenoemde zaken ten aanzien van erectiestoornissen zijn met name de natuurlijke vormen die ten grondslag liggen aan erectie problemen. Naast deze zijn de medicijnen die bijwerking hebben. De bijwerkingen van de volgende medicijnen

  • antidepressiva,
  • hiv-medicatie en
  • anabole steroïde

kunnen onder andere zijn dat de erectieproblemen ontstaan vanwege de aanvoer van medicatie die het lichaam blokkeren voor de stimulatie die nodig is. Oplossingen van de medicatie zijn afhankelijk van verschillende oplossingen mogelijk voor erectie problemen of stoornissen. Welke oplossing het beste werkt, hangt dus af van de oorzaak.

Welke oplossingen zijn er voor erectie stoornissen

De oplossing van erectie stoornissen zijn dus ook de tegenhangers van de eerdere medicatie die aangegeven is. Dit kan dus zijn het verhogen van de sport en bewegingsactiviteiten, met name het regelmatiger bewegen en sporten brengt de verbeteringen in het lichaam. Een volgend aspect is het verbeteren van de voeding die men eet, zoals minder suiker minder verzadigde vetten en het verlagen van cholesterol houdende producten. De aanpak  van deze zaken brengt op middel lange termijn het rendement voor betere prestaties. Als laatste aspect kan worden genoemd het verminderen of stoppen van alcohol en roken. Deze zaken zijn van zeer groot belang en leveren een belangrijke bijdrage aan fysieke gesteldheid van man, waardoor hij kan bijdragen aan prestaties en vermindering van genoemde erectie stoornissen optreed.

Indien medicatie wordt gebruikt zoals antidepressiva wordt aangeraden om dit te bespreken met de arts om zodoende de oorzaak te achterhalen en te bekijken of vervangende middelen deze bijwerkingen niet hebben, waarmee de erectiestoornissen en problemen alsnog kunnen worden vermeden.

Maar niet voor anabole steroïden

Ten aanzien van eventuele anabole steroïden kan geen verdere uitspraak worden gedaan daar er mogelijk een lange termijn effect aan deze middelen zit waardoor de genen zijn aangetast. Derhalve adviseren wij zeker een half jaar de medicatie niet te gebruiken daar de gevolgen van anabole steroïden op lange termijn zijn. De gevolgen hiervan moeten kunnen hiervan pas op lange termijn herstellen.

Structurele verbeteringen in De basis voor verlaging van erecties en afwijkingen is het verbeteren van het slaapritme en de rust periodes noodzakelijk. Indien de basis leefregels goed worden nageleefd dan nemen eventueel bed en erectie problemen vanzelf af. Door de afname van deze afwijkingen wordt bloed doorstroming verbeterd waardoor je makkelijker een erectie kan krijgen. Een basis blijft dat sprake van seksuele opwinding moet zijn waardoor alles vanzelf gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *